Welke opties heeft u bij juridische problemen?
Rechtsbijstandsverzekering voor de arbeidsdeskundige
Speciale scherpe aanbieding voor 1 juli a.s.
Sluit nu uw verzekering af. Of sluit uw huidige verzekering over en profiteer direct van de voordelen. Tot wel 25% per jaar.
Al vanaf
425 euro
per jaar
Stel uw verzekering samen en bereken uw premie
Onze verzekering voor
Rechtsbijstand
Covermij heeft voor de leden van de vereniging NVVA een rechtsbijstandsverzekering ontwikkeld. De verzekering biedt een ruime dekking voor de meest voorkomende geschillen. Een greep uit een aantal mogelijke geschillen. - Debiteuren; Denk aan onbetaalde rekeningen en incasso. Opdrachtgever is het oneens met uw factuur. - Mobiliteit; Geschil m.b.t onderhoud of reparatie of leasemaatschappij. Verhaal van schade bij ongeluk. - Inventaris en opstal; Problemen bij koop. Defecte apparatuur. Geschil leverancier. - Verandering aan uw bedrijfspand of vergunningen. - Arbeidsongeschikt; kosten zieke medewerker verhalen. - Arbeidsconflict met medewerker? Verhaal van schade en letsel? AVB keert niet uit, juridische hulp nodig?
Wel verzekerd
Schade ontstaan door een beroepsfout
Medewerkers, stagiaires, vrijwilligers
Kosten van juridische hulp en verweer
Juridische hulp bij tuchtrecht-procedure
Niet verzekerd
Niet op tijd melden van een schade
Overschrijding van kosten of budget
Advisering buiten uw hoedanigheid
Boetes en afkoopsommen
Precies weten wat de verzekering wel of niet vergoed?

U leest het in de polisvoorwaarden
Bereken uw premie en vraag een vrijblijvende offerte aan!
2 minuten
Voor en door leden van de beroepsorganisatie NVVA
Lagere premie dan reguliere verzekeringen
Afgestemd op de dagelijkse praktijk
Met een paar klikken online geregeld!
Veelgestelde vragen
Voor wie is de Verzekering bestemd?
De verzekering is bestemd voor de arbeidsdeskundige. De verzekering is ontwikkeld in samenspraak met onder meer de NVVA en bestemd voor leden van NVVA.
Wie zijn verzekerd?
Tot de verzekerden behoren de vennoten, compagnons, maten, bestuurders, commissarissen en toezichthouders van de verzekeringnemer samen de ondergeschikten van de verzekeringnemer. Hiertoe behoren ook tijdelijke krachten, stagiaires, inleenkrachten e.d. voor zover zij werkzaamheden uitvoeren voor de verzekeringnemer. De verzekering is er uiteraard ook voor de zelfstandige arbeidsdeskundige.
Wat biedt de verzekering?
De verzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kort gezegd; de bedrijfsaansprakelijkheid dekt aansprakelijkheid voor materiƫle schade aan personen en zaken. De beroepsaansprakelijkheid dekt de aansprakelijkheid voor financiƫle schade.
Waar vind ik meer informatie?
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van onze adviseurs. Bel:
010 333 1151.